Αγαπητοί  μας φίλοι και φίλες  η εταιρεία μας,  luminata Cuore  γεννήθηκε μέσα σε μια παρέα κοριτσιών  με αφορμή  την αγάπη μας στα αξεσουάρ κυρίως τα χειροποίητα και τη μόδα,έτσι ενώ αρχικά ασχοληθήκαμε με το κόσμημα και τα αξεσουάρ ερασιτεχνικά για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην συνέχεια αυτό το πάθος ολοκληρώθηκε με σπουδές ,εκθέσεις στο εξωτερικό, εισαγωγή πρώτων υλών.

Πραγματικά  η ανταπόκριση που έχουμε είναι πολύ ενθαρρυντική για εμάς για να συνεχίζουμε να δημιουργούμε μοναδικά ,ξεχωριστά  και εντυπωσιακά προϊόντα πάντα με γνώμονα ο, τι θα τα φορέσουν ‘’δικοί μας’’ άνθρωποι – φίλες μας.

Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από την Σαμιώτη Παναγιώτα και την Σαμιώτη Αθανασία οι οποίες έχουν την επιμέλεια των προϊόντων από το σχεδιασμό  και την παραγωγή μέχρι να φορεθεί από εσάς.

Από το 2005 προσπαθούμε να είμαστε κοντά στην εποχή, στην μόδα και στις ανάγκες των γυναικών με τιμές προσιτές και υλικά ανθεκτικά και ποιοτικά.

Είμαστε από τους πρώτους που στόλισαν γαλότσες και μάλιστα εισαγωγής από Ιταλία.

Είμαστε από τους ελάχιστους στο χώρο που χρησιμοποιούν  εξολοκλήρου  δερμάτινη σαγιονάρα , κρύσταλλα   Swarovski  και  πέτρες    ημιπολύτιμες.

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα άρα και μοναδικά  και φτιάχνονται με πολλή αγάπη για κάθε μία από εσάς.